Ingrediente
● ~ 350 g faina tip 650 |
● ~ 100 g faina graham |
● ~ 2 linguri ulei de masline |
● ~ 270 ml apa calduta |
● ~ o lingurita sare |
● ~ o lingurita zahar |
● ~ un plic drojdie 7 g |
Mod de preparare
Eu am pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.
Setam programul de framantare si dospire.
Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut, crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.
Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute. . . pana cand painica prinde culoare aurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paine in Vas de Lut Sau Vas Roman" nu uita sa ii faci un review.
Setam programul de framantare si dospire.
Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut, crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.
Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute. . . pana cand painica prinde culoare aurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paine in Vas de Lut Sau Vas Roman" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
danielcozma391
• 09.02.2013 11:25:05
Felicitari atat pentru reteta cat si pentru atenta grija care ati dat-o la gramaje
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Mancare de praz cu limba si masline
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Taci si-nghite
Placinte cu branza sarata
Tarta aperitiv cu rosii, feta si rucola
Mancare de conopida
Cele mai noi discutii de pe forum
-
slabit, slabit si iar slabit
Cure de slabire / Autor: ramonici
-
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Usor de gatit / Autor: panacris
-
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Retete preferate / Autor: panacris
-
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Mancare de praz cu limba si masline
Usor de gatit / Autor: madi_marin
• 07.01.2014 22:31:34
cum ai scos painea din vas?am copt painea si a ramas jumatate lipita de vas