Taiem bostanul in doua si-l v-om curata de samburi si ate. Fiecare jumatate o taiem in patru urmand sa dam bucatile prin razatoarea mare.
Calim in tuci bucatile de bostan pana se moaie fara a se prinde de tuci, le asezonam cu scortisoara si zahar iar dupa 5 min dam tuciul deoparte. Fierbem intr-un vas apa pana ce da in clocot si oparim faina si malaiul.
Adaugam sare (un praf, un varf de cutit) , amestecam pana obtinem un terci, ppunem bostanul calit. Pregatim coptorul la 275 grade, tavile unse cu ulei.
Rasturnam terciul in tavi nu mai gros de 3 cm dupa care il netezim cu o pensula muiata in ulei.
Cum santem gata, bagam tavile in cuptor. Timpul de coacere este de50-60 minute.
Se serveste cald sau rece in combinatii cu produse lactate (chisleag lapte prins, lapte batut, iaurt si altele). Ca desert in perioadele de post alaturi de diferite compoturi si dulceturi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSnitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc
Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii