Foietaj cu Branza si Ardei Gras Rosu

Postat pe: 13-11-2011
(2)

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj
amestec de branza
2- 3 linguri de smantana groasa
cubulete de ardei gras rosu (1- 2 ardei, functie de marime)
oregano (se poate folosi maghiran, busuioc, zaatar, etc)
1 galbenus, usor batut

Mod de preparare

Dezghetati aluatul si taiati-l in doua, daca foaia este intr-o singura bucata. Omogenizati bine ingredientele pentru umplutura, adaugand atata smantana pana obtineti un amestec cremos. Inglobati cubuletele de ardei gras rosu.

Puneti umplutura de-a lungul laturii lungi si inveliti cu partea libera, sigiland bine capetele. Asezati rulourile in tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu galbenus si presarati oregano. Crestati aluatul pe partea superioara, de grosimea dorita, functie de cat de mari vreti sa aveti pateurile, cu varful unui cutit ascutit,

Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana ce aluatul este copt si frumos rumenit. Taiati imediat ce ati scos din cuptor pe crestaturile facute anterior.

Serviti cat sunt calde. Sunt la fel de bune si reci.
* eu am folosit: telemea de vaca, branza de vaci proaspata, branza de burduf
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Foietaj cu Branza si Ardei Gras Rosu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

liamaria
•  17.11.2011 11:42:01

Arata ata de apetisant ! Imi place tare mult.

ellyjudith
•  14.11.2011 13:48:09

cu asa bunatati cam deficil sa te tii de regim :P

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Foietaj cu Branza si Ardei Gras Rosu