Intr-un bol punem faina, 2 linguri de zahar, sare, coaja de lamaie rasa, 1 ou intreg si galbenusul de la celalalt ou si untura. Frecam bine toate ingredientele, in maini.
Dupa care, adaugam drojdia dizolvata in lapte. Framantam bine, pana vom avea un frumos aluat, perfect pt intins.
Separat, taiem si rahatul feliute.
Fara ca sa lasam aluatul la crescut, rupem o bucata din el, pe care o intindem, o taiem in 8, punem rahat la fiecare capat si le rulam.
Si asa se face cu tot aluatul.
Dupa ce s-au format cornurile, punem intr-un bol albusul ramas si intr-o farfurie zahar.
Ungem fiecare corn cu albus, dupa care il tavalim prin zahar. Aranjam cornurile in tava.
Dupa ce tava e plina, se da la cuptor, pana cornurile devin aurii..
Pofta buna!
Se servesc reci :) .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii