Ingrediente

175 g zahar
100 ml ulei
200 ml apa minerala
200 g faina
o lingurita esenta de rom
o lingurita esenta de vanilie
o lingurita coaja de lamaie
1 pliculet praf de copt
2 linguri cacao
2 linguri gem capsuni
3 linguri nuca de cocos
un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Un desert bun ,ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.





Punem intr-un castron zaharul, uleiul,apa minerala, faina cernuta cu praful de copt ,esentele,coaja de lamaie,sarea si mixam bine pana se topeste zaharul.
Impartim compozitia in doua.Intr-una din ele punem cacaoa si gemul de capsuni,iar in cealalta nuca de cocos .Mixam ambele compozitii pana la omogenizare.
Tapetam doua tavi mici(20x8x5cm) de chec cu hartie de copt,punem in mijlocul fiecarei tavi o lingura compozitie maro, o lingura compozitie alba, apoi iar o lingura compozitie maro si tot asa pana terminam ambele compozitii. Introducem tavile la cuptorul preincalzit,pentru cca 40 minute. Facem testul cu scobitoarea.


Gemul de capsuni se poate inlocui cu orice fel de gem sau dulceata.
Dupa preferinta se poate pudra cu zahar farin.
Se taie si se sereste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec de post" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec de post