Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Ungeti o tava pentru chec cu putin ulei apoi presarati niște faina astfel incat sa acopere toate părțile. Se razaleste dovlecelul de marime medie. Într-un bol puteți faina, cacao, sarea, praful de copt si biarbonatul de sodiu.
Amestecati bine cu un tel. Într-un alt bol bateti putin ouăle si adaugati uleiul, zaharul, mierea si vanilia. Amestecati bine si turnati in bolul cu faina.
Cand ingredientele sunt incorporate adaugati dovlecelul si apoi bucățile de ciocolata (taiate marunt). Distribuiti acestea uniform prin aluat apoi transferati in tava. Se coace timp de 60 minute.
Permiteti sa se răcească 15 minute înainte sa scoateti din tava. Transferati apoi pe un grătar de răcire. Nu serviti cand acesta este cald desi tentatia este mare.
Acest chec are un gust pronuntat de ciocolata in timp ce dovlecelul previne acesta sa aiba o textura uscata, de asemenea este foarte satios.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii