Se incalzeste cuptorul la 170C (325F). Se amesteca faina, praful de copt, zaharul si oule cu mixerul, apoi se adauga treptat untul topit. Iese o compozitie foarte moale, dar o sa vedeti cu nu are nici o problema la copt. Eu m-am cam speriat, find prima data.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se freaca cu mixerul ca sa se omogenizeze crema Philadelphia.
Se pun intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt, cam de 30cm X 20cm si se coace 40 de minute. Se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pudreaza cu zahar pudra.
Este foarte usor de preparat, extraordinar de pufoasa si fina.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.
Ciorba ardeleneasca de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii