Intr-un castron mare, vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
Intre timp, vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele.
Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare, timp de 10-12 minute.
Cand este gata, se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare.
Tocanita de telina cu puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii