-Se pune faina intr-un vas,peste faina in care se amesteca praful de copt,sare,cacao si zaharul,se pune untul la temperatura camerei,esenta si se framanta un aluat.Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore,dupa care se poate lucra.
-Intr-un vas se pune branza,zaharul,smantana,ouale,esenta,stafidele si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune aluatul pe masa de lucru,se presoara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda,se trage foaia peste hartie de copt si se aseaza in tava,se aseaza aluatul si pe margini,se toarna compozitia de branza,se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit.cand se rumeneste este semn ca este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaptamina asta am tot poftit la dulciuri...ba la prajiturile lui Lavii, ba ale Doralindei, ba la placinta cu brinza a lui...
Placinte cu branza si mararIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii