Spaghette cu Pesto de Rucola si Zucchine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spaghette cu Pesto de Rucola si Zucchine

Ingrediente

  • -250g spaghete
  • -200ml apa + apa pt fiert spaghetele
  • -1 mana buna de rucola
  • -2 nuci
  • -2 catei de usturoi
  • -7 linguri ulei de masline
  • -1 zucchina
  • -4 linguri formaggio
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Separat, intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi, intreg.

Zucchina se spala, se taie in patru, se scoate partea alba din interior si se taie cuburi. Cuburile se pun in tigaie.

Se lasa la prajit, putin, dupa care se adaugam 200ml apa, sare si piper. Dupa ce a scazut, apa, se stinge focul si se lasa zucchina putin la racit.

Separat, se spala rucola si se pune in paharul de la blender. Se pun peste rucola si un catel de usturoi si miezurile de la nuca. Se arunca, usturoiul din tigaie, iar zucchina se pun in paharul de la blender, peste rucola si restul.

Peste legume se pune sare si se mai pun 4 linguri de ulei de masline. Se mixeaza bine cu blenderul pt cateva minute.

Cand spaghetele au fost fierte, se pun intr-un bol, iar peste ele se pune sosul. Se amesteca bine spaghetele cu sosul, iar la sfarsit se pun lingurile de formaggio.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Fanta
5
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Parteneri
Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan
Bucataras.RO

Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan

De la un timp am inceput sa prepar si astfel de paini, sunt ca niste sandwich-uri si sunt tare bune servite mai ales calde cu...

Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola