Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Separat, intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi, intreg.
Zucchina se spala, se taie in patru, se scoate partea alba din interior si se taie cuburi. Cuburile se pun in tigaie.
Se lasa la prajit, putin, dupa care se adaugam 200ml apa, sare si piper. Dupa ce a scazut, apa, se stinge focul si se lasa zucchina putin la racit.
Separat, se spala rucola si se pune in paharul de la blender. Se pun peste rucola si un catel de usturoi si miezurile de la nuca. Se arunca, usturoiul din tigaie, iar zucchina se pun in paharul de la blender, peste rucola si restul.
Peste legume se pune sare si se mai pun 4 linguri de ulei de masline. Se mixeaza bine cu blenderul pt cateva minute.
Cand spaghetele au fost fierte, se pun intr-un bol, iar peste ele se pune sosul. Se amesteca bine spaghetele cu sosul, iar la sfarsit se pun lingurile de formaggio.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDe la un timp am inceput sa prepar si astfel de paini, sunt ca niste sandwich-uri si sunt tare bune servite mai ales calde cu...
Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii