Punem o oala de apa cu un praf de sare pe foc.
Cand clocoteste, dam drumul pastelor si le lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le scurgem.
Intr-un vas amestecam branza de vaci cu crema de branza, 3 oua, sare si piper dupa gust.
Ceapa verde o spalam, o curatam si o taiem rondele, mararul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Toata verdeata o incorporam in compozitia de branza, apoi punem pastele si invartim bine.
Ungem un vas de ceramica cu putin ulei (eu am folosit unul rotund cu diametrul de 22 cm), il tapetam cu hartie de copt si turnam toata compozitia obtinuta in vas.
Cele 2 oua ramase le mixam spuma cu un praf de sare, apoi cu smantana.
Acest amestec il turnam deasupra pastelor.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana vor prinde o crusta aurie.
Cand sunt gata, le scoatem sa se racoreasca si servim!
"Retete pentru mese in familie" Pentru sarbatorile pascale aleg mereu sa fac preparate traditionale, iar...
Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zaharCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii