Prima data am pus la fiert pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care m-am ocupat de sosul propriu-zis.
Asadar, cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert, impreuna cu varza taiata, bucati nu foarte mici.
Dupa ce cartofii si varza s-au fiert mai bine de jumatate, i-am scurs de apa, oprind, cum am scris mai sus, 250ml din supa in care s-au fierte ele.
Separat, am taiat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit, impreuna cu ulei de masline. Dupa cateva momente, am adaugat pancetta si le-am lasat putin la prajit impreuna. Am pus si cartofii cu varza, peste ceapa, usturoi si pancetta. Am adaugat 250ml supa, sare si piper si le-am lasat sa fiarba impreuna, pana a scazut aproape toata apa, iar cartofii si varza au fost moi.
Dupa ce a scazut aproape toata apa, iar legumele au fost moi, am adaugat pastele deja fierte si patrunjelul taiat.
Am amestecat bine, le-am lasat putin la racit si le-am servit cu multa pofta:)
Pofta buna, dragilor:)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor
Comentarii