Prima data am pus la fiert pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care m-am ocupat de sosul propriu-zis.
Asadar, cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert, impreuna cu varza taiata, bucati nu foarte mici.
Dupa ce cartofii si varza s-au fiert mai bine de jumatate, i-am scurs de apa, oprind, cum am scris mai sus, 250ml din supa in care s-au fierte ele.
Separat, am taiat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit, impreuna cu ulei de masline. Dupa cateva momente, am adaugat pancetta si le-am lasat putin la prajit impreuna. Am pus si cartofii cu varza, peste ceapa, usturoi si pancetta. Am adaugat 250ml supa, sare si piper si le-am lasat sa fiarba impreuna, pana a scazut aproape toata apa, iar cartofii si varza au fost moi.
Dupa ce a scazut aproape toata apa, iar legumele au fost moi, am adaugat pastele deja fierte si patrunjelul taiat.
Am amestecat bine, le-am lasat putin la racit si le-am servit cu multa pofta:)
Pofta buna, dragilor:)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDe ceva vreme am salvat in retete favorite aceast preparat al bucatarasului Costeo si m-am gandit ca ar fi timpul sa-l...
Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii