Intr-un robot de bucatarie maruntiti branza (se poate si razali). Puneti apa si 1/2 lingurita de sare apoi aduceti la fierbere. Adaugati macaroanele si fierbetile cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat de pe pachet. Incalziti laptele intr-o cratita.
Intr-o alta cratita la foc mic topiti untul si adaugati faina amestecand continuu cu un tel timp de maxim un minut. Adaugati laptele si continuati sa amestecati pana cand acestea se combina fara cocolase. Puneti mustarul, nucsoara, cimbrul, sarea si cayenne.
Cand sosul s-a ingrosat adaugati puree-ul de dovleac iar cand acesta este fierbinte opriti focul. Puneti branza in sos si incorporati bine pana cand acesta devine gros si cremos. Strecurati pastele, turnati sosul peste ele si amestecati.
Este optional sa le transferati intr-o vas de sticla termorezistent, presarati pesmet, cele 2 linguri de branza mix si lasati in cuptor care a fost preincalzit la timp de 190 c (gaz5) timp de 6-10 minute. Serviti imediat.
Aceasta reteta poate fi meniul principal (5 portii) sau garnitura (10 portii).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii