Prima data am pus la fiert, pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa care am spalat, scos semintele si taiat bucatele rosiile.
Intr-un bol am pus uleiul de la ton, cele 3 linguri de ulei de masline, rosiile taiate si frunzele de bususioc, rupte in mana. Le-am amestecat bine si le-am lasat asa sa se imbine gusturile, pana cand s-au fiert pastele.
Dupa ce pastele s-au fiert al dente, le-am strecurat de apa si le-am bagat sub un jet de apa rece, asa incat sa opresc fierberea.
Pastele le-am aruncat peste rosii, am pus tonul, bucatile de mozzarella, sare si piper. Le-am amestecat bine si le-am mai lasat max. 20 min., deoparte, asa incat sa se imbine toate aromele.
Se servesc ca si fel principal sau ca si o gustarica rapida:)
Pofat buna!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii