Pastele gnocchetti se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Asadar, se curata, se spala si se taie ceapa, tija de telina si morcovii. Apoi, intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta e incins, se pun toate legumele amintite mai sus. Legumele se lasa o idee la calit.
Pana se calesc legumele, pastravul se taie bucatele. Apoi, bucatelele se pun peste legume. Dupa, se pune peste si vinul si se sezoneaza cu sare si piper.
Se pune capacul peste tigaie si se lasa totul la fiert, pana vinul scade aproape total.
Cand pastele gnocchetti sunt fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de mai sus.
La sfarsit, se pune cimbrisorul proaspat taiat.
Pastele gnocchetti sunt perfecte calde.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDe ceva timp, ma tot gandesc la aceste clatite si le-am si pregatit ca eram curioasa cum sunt. Mi-au placut si ne-au placut...
Aperitiv clatite cu pate si cascavalIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii