Zuppa Di Cozze Alla Napoletana (Supa de Scoici)

Postat pe: 22-06-2013
(0)

Ingrediente

1kg scoici
300g rosii pisate
2 catei de usturoi
ulie de masline
patrunjel verde
sare
piper
6 sau 8 felii de paine prajita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Sub jet de apa rece, spalati bine scoicile cu partea abraziva a buretelui, iar cozile smulgeti-le (din pacate n-am reusit sa fac poze, pt ca nu puteam sa le curata si sa fac si poza, poate data viitoare).

Dupa ce le-ati curatat bine, puneti o oala cu apa la foc, iar cand apa incepe sa clocoteasca, se pun scoicile, pana se desfac. Cele care nu se desfac, se arunca la gunoi, iar celelalte, se scot din apa. Apa se patreaza.

Inainte de a va apuca de sos, pregatiti rosiile, care trebuie oparate, curatate de piele si taiate marunt.

Dupa care, se curata, se taie marunt si se pun la foc, in ulei de masline, cateii de usturoi. Peste usturoi se pun rosiile taiate si lasati sa fiarba totul pt cateva minute.

Mai apoi, puneti 500 ml din apa in care s-au fiert scoicile, care a fost strecurata. Lasati sa fiarba totul pt 10 minute.

Inainte de a stinge focul, se adauga si scoicile, piper si patrunjel verde, taiat.

Pofta buna!
Se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zuppa Di Cozze Alla Napoletana (Supa de Scoici)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zuppa Di Cozze Alla Napoletana (Supa de Scoici)