Se pune pe folie fileul de peste, se sareaza si se pipereaza, apoi se pune mararul uscat( totul dupa preferinta). Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii groase. Se aseaza pe langa peste.
Ceapa se taie feliute subtiri, se aseaza si ea peste si pe langa peste dupa care se stropeste din abundenta cu lamaie. Se inchide folia bine de tot ca sa nu iasa sucul afara si se pune pe gratar. Se intoarce odata in timpul coptului.
Se scoate apoi din folie, se pune pe un platou sau in farfurie si se serveste. Maioneza se amesteca cu usturoiul tocat marunt ( pisat) si cu mararul si se pune peste peshte.
Am mai facut si halibut pe langa ton, l-am facut exact la fel (au fost preferinte, . . . . asa e cu familie mare).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii