Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul. Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.
Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.
Servim supa rece (adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.
Pofta buna!
p. s. Daca serviti supa imediat, pregatiti-o cu pepene de la frigider, iar crevetile frigeti-le in ultimul moment.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTare-mi plac legumele, tot felul de combinatii...asta e una din cele mai simple ciorbe zic eu!
Ciorba de vara cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii