Stiuca se curata de piele. Carnea se scoate cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat.
Toci cepele (sau prazul si ceapa) si le pui la calit intr-o tigaie, in putin ulei de masline. Adaugi ciupercutele tocate, pui sare si piper si continui calirea, apoi dai deoparte si lasi putin la racorit. Treci totul prin masina de tocat si adaugi peste carnea stiucii. Mai pui feliile de paine stoarse foarte bine, ouale. Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper dupa gustul tau.
Umple pielea stiucii cu compozitie, apoi arata-ti maiestria in manuirea acului, cosand cu grija pentru ca umplutura sa nu se imprastie.
Intr-o tava toarna apa, vinul, otetul, adauga cimbrul si foile de dafin. Pune stiuca si da tava in cuptorul preincalzit, la foc moderat, cca. 25 minute. Inainte de a fi gata se da focul mai tare ca sa prinda putina crusta.
Lasi sa se raceasca bine in zeama in care a fiert. Scoti stiuca si o tai felii. Aranjezi pe un platou si servesti rece impreuna cu felii de lamaie, maioneza sau salata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii