Somon pe Pat de Spanac

Postat pe: 21-05-2012
(0)

Ingrediente

2 fileuri peste (somon sau pangasius)
1/2 kg spanac
4 ling ulei de masline
2-3 catei de usturoi
piper
cimbru
telemea sau cas sau parmezan
smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune spanacul la fiert cateva min si se scurge bine. Se incinge cuptorul la 180 grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se asaza spanacul la fund pestele deasupra. Peste combinatie se toarna uleiul de masline si smantana.

Se condimenteza cu sare, piper, cimbru si se adauga usturoiul taiat felii. Deasupra se razuieste telemea/cas sau parmezan si se baga in cuptor pt 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Somon pe Pat de Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Somon pe Pat de Spanac