Somon Intreg

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

6 portii
Un somon intreg de 1
25 kg
fara cap
Felii de lamaie
Marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Puneti pestele pe polita de jos a cuptorului “in picioare”, cu aripioarele de pe burta desfacute. Faceti o incizie de 2, 5 cm de-a lungul sirei spinarii si umpleti-o cu unt.

Taiati feliile de lamaie in jumatate si introduceti-le in crestatura umpluta cu unt.
Dati la cuptor, la o temperatura de 205 grade c timp de 15 min pentru fiecare 450 g sau pana cand temperatura interna ajunge la 65 grade c.

Strecurati doua spatule sub peste si transferati-l cu grija pe un platou. Inlaturati pielea de pe peste si serviti-l ca atare sau cu sos Hollandaise.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Somon Intreg" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Somon Intreg