Peste la Gratar

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4 portii
la alegere: 4 portii de somon
peste spada sau ton (de 170g fiecare) Marinare (30 min) ¼ cana sos de soia
2 linguri suc proaspat de lamaie
6 cepe verzi
taiate si feliate subtire
inclusiv partile verzi
2 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Preparati marinata. Amestecati sosul de soia, sucul de lamaie, ceapa verde si uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti peste bucatile de peste si intoarceti-le o data, pentru a se imbiba cu marinata. Acoperiti si dati la frigider 30 min.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti bucatile de peste si ceapa direct pe polita si lasati-le sa se faca 25 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste la Gratar" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste la Gratar