Fileul de peste se decongeleaza, se ia toata apa de pe peste cu un servet absorbant, se presara cu sare si piper. Intr-o punga de friptura se aseaza pestele, peste peste se pune felii de lamaie si felii de usturoi. Se leaga punga la gura, se pune intr-o tava de yena, se face gauri deasupra cu o scobitoare si se da la cuptorul incins timp de 25 de minute la foc mediu.
Cand este gata se scoate se desface punga si se pune pe o farfurie. Pana se face pestele se pregatesc legumele: intr-o tigaie se pune uleiul se pun legumele congelate se lasa se se incalzeaasca si se pune apa si se acopera cu un capac sa se inabuse.
La sfarsit cand sunt gata se presara cu sare si piper si se amesteca. Se pun in farfurie alaturi de peste. Se mai poate stropi cu zeama de lamaie.
Aveam putina branza dulce si niste urda dulce, m-am sucit, m-am rasucit si mi-am amintit ca salvasem o reteta de pariziene de...
Desert pariziene cu branza dulceCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii