Peste `in Sac`

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4-6 portii
700 g peste: platica
Tilapia
somn sau lutijanida rosie
1 ceapa mica
feliata
1 lingurita ghimbir proaspat ras sau ½ lingurita ghimbir macinat
1 ardei rosu mediu
feliat
6 ciuperci feliate
Sucul de la o jumatate de lamaie
2 linguri sos Teriyaki
1 lingura ulei de arahide

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Intindeti doua foi de 35x50cm de folie rezistenta pe o suprafata plana de lucru. Puneti jumatate din cantitatea de ceapa, ghimbir, ardei rosu si ciuperci in centrul fiecari folii.

Deasupra fiecarei gramajoare de legume puneti jumatate din fileurile de peste. Stropiti fiecare gramajoara de legume si peste cu suc de lamaie, sos Teriyaki si ulei.

Uniti capetele lungi ale foliei si impaturiti-le pentru a sigila. Impaturiti deasupra capetele scurte de mai multe ori pentru a inchide bine.

Puneti polita in bolul cuptorului. Reglati temperatura la 180 grade c. Puneti ambele pachete infoliate una langa alta, direct pe polita si lasati-le 15 min. Deschideti cu grija pachetele.

Serviti pestele cu legume si supa.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste `in Sac`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste `in Sac`