Pentru pasta de porumb
Dunstuiti cateva minute boabele de porumb impreuna cu ardeiul iute in untul incins, adaugati cca 100 ml apa si lasati pe foc mic, amestecand ocazional pana ce boabele de porumb sunt moi si apa scazuta. Spre sfarsit adaugati patrunjel verde si condimentati cu sare, piper, dupa gust.
Lasati sa se racoreasca.
Maruntiti grosier boabele de porumb in robot sau cu ajutorul mixerului vertical.
Inglobati smantana.
Pentru peste
Condimentati fileurile pe ambele fete cu sare, piper, condimente pentru peste, dupa gust.
Separat, intr-un bol, pregatiti o pasta de consistenta smantani pentru frisca din ½ cana faina, cernuta impreuna cu praful de copt si bere.
Treceti pestele, intai prin faina, apoi prin pasta obtinuta.
Prajiti in ulei incins cca 4- 6 min pe fiecare parte sau pana ce pestele este facut si frumos rumenit. Scoateti pe servetele absorbante. Pastrati la cald.
Serviti pestele cu pasta de porumb, presarat desupra cu patrunjel verde, tocat marunt.
O reteta a la Jamie Oliver.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDesi este foarte cald afara m-am incumetat intr-o dimineata pe racoare sa fac cateva cornulete, ideale pentru pachet la lucru...
Cornuri cu gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii