Pastrav Umplut Dupa Reteta Ruseasca

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

Patrav
ceapa
patrunjel
sardine in ulei
miez de piine inmuiat in lapte si stors
unt topit
smintina (sau iaurt)
ciuperci
nucsoara
sare
piper
marar (asta nu era in reteta, ci l-am pus dupa gustul meu)
zeama de lamiie si ulei pe fundul vasului in care s-au copt (nici astea nu erau in reteta originala, ci le-am inventat eu =)) )

Mod de preparare

Umplem pastravul sau numai file-urile (cum am facut eu) cu amestecul de ingrediente (mai putin untul si smintina).

Punem la cuptor.

Din cind in cind mai stropim cu unt topit si cu smintina / iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pastrav Umplut Dupa Ruseasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pastrav Umplut Dupa Reteta Ruseasca