Pestele curatat si spalat se cresteaza oblic, pe ambele parti (3-4 taieturi).
Se sareaza si se pipereaza apoi se curata si se feliaza o jumatate de lamaie, patrunjelul si mararul se toaca marunt iar untul se amesteca cu rosmarin foarte fin tocat (asta daca nu aveti untul pregatit gata cu aroma)
Se umple burta pastelui cu 2 jumatati de lamaie, un morcov, usturoi, patrunjel si marar. Se presara din abundenta patrunjel deasupra pestilor.
Cu o folie de aluminiu se acopera cu hartie de copt, se aseaza pestele pe ea, restul de legume se aseaza intre pesti, untul taiat felii se aseaza in crestaturile facute pestelui, se inchide bine folia si se da la gratarul incalzit din timp. Se coace 5-6 minute pe fiecare parte. Se serveste cu legume, mamaliga, sos de maioneza cu usturoi, se decoreaza cu nelipsitele lamai si cu frunze de patrunjel. Daca doriti inainte de a inchide folia de aluminiu peste pesti, se pot acoperi cu restul de felii de lamaie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si tare buna a iesit! De mult nu mai...
Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii