Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Postat pe: 09-02-2013
(0)

Ingrediente

1 fileu halibut
sare
piper alb
Hrisca 1 cana
apa sau supa de peste 2 cani
morcov 1 buc
pastarnac 1/2 buc
ceapa alba 1/2 buc
ulei 2 linguri
sare
piper alb
sos remoulade
maioneza dintr-un ou
cu mustar
zeama de lamaie si smantana
ceapa 1/4 buc
castravete cornison in otet 1/4 buc
patrunjel verde
usturoi 1 catel
piper alb
pastai de fasole verde 4-5 fire

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa;
- se spala bine hrisca;
- se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul;

- se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste;
- se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute.

Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici.

- maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul;
- fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute;
- se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate.

- se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade.

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade