Gogosele de Creveti

Postat pe: 21-02-2012
(0)

Ingrediente

500g de gambas (creveti mari)
200g de faina
6g de praf de copt
1 ou marisor
100ml apa
2 linguri de vin alb
1 lingura de ulei
sare
piper (facultativ) ulei pentru prajit

Mod de preparare

Crevetile decorticate se fierb 3 minute in apa cu sare daca nu ati cumparat deja fierte.

Amestecam oul batut cu vinul, apa si uleiul. Adaugam faina, saram dupa gust. Maiaua trebuie sa semene cu cea de clatite, dar sa fie mult mai groasa.

Incingem uleiul (folositi o friteuza sau simplu intr-o baie de ulei), trecem fiecare gambas prin maia si ii dam drumul in ulei. Le prajim pana prind o culoare frumoasa aurie.

Se servesc cu maioneza, ketchup ca aperitiv ori amestecate cu un sos dulce acrisor alaturi de orez in fel principal.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosele de Creveti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
vin

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosele de Creveti