Crema de Cod / Merluciu

Postat pe: 05-08-2011
(1)

Ingrediente

fileuri de cod
lapte
usturoi
sare
ulei
piper macinat proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Punem fileurile de peste in tigaie impreuna cu un catel de usturoi intreg si acoperim cu lapte.

Coacem la foc mic pina cind pestele e gata si laptele s-a evaporat.

Aruncam usturoiul si rasturnam pestele intr-un castron, adaugam sare si ulei si amestecam cu mixerul a pentru maioneza pina cind obtinem o crema de peste spumoasa.

Adaugam piperul macinat proaspat si servim pestele rece pe felii de piine (calda) prajita impreuna cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema de Cod / Merluciu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.elena
•  10.08.2011 14:57:31

Ce idee grozava Crista! Bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de Cod / Merluciu