Chiscari Crocanti

Postat pe: 19-02-2013
(1)

Ingrediente

Chiscari 6 bucati
Pesmet 150gr
faina alba 70 gr
boia de ardei dulce
1 plic
sare
piper
marar uscat
ulei
50 ml
usturoi una capatana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Trebuie sa stim precis cum macelarim chiscarul. Prima data se taie capul, se decapiteaza, se spinteca burta pe lungimea ei, si cu dosul cutitului se trage peste burta de la un cap la altul si se curata de mate.
De la taietura gatului se cresteaza pe o parte si alta a sirei spinarii, apucam sira si o tragem fortat. Va iesi toata pana la coada.

Mare socoteala nu ar fi dar putina indemanare nu strica.
In cazul nostru la aceasta reteta il v om pune intr un vas cu apa clocotita si in 6-7 min il scoatem afara deoarece este prea fraged.

In o farfurie plata punem pesmetul, faina, boiaua, sare si mararul uscat, le amestecam pe toate si tavalim chiscarii in asta compozitie.

Otava cu putin ulei si cativa catei de usturoi zdrobiti, in care asezam chiscariitavaliti prin pesmet, dupa care la cuptor cu ei timp de 18 min la temperatura de 175 grade.
O crema de usturoi, o lamaie taiata felii, o ceasca de saramura, o felie de urda ar fi binevenita pe farfurie alaturi de chiscarul crocant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiscari Crocanti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  19.02.2013 10:25:58

fiind socotit o trufa a apelor dulci,precum MIHALTUL,avand o carne alba si dulce de o textura nemai intalnita,orice reteta ai face nu poate sa fie decat o trufanda

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiscari Crocanti