Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)

Postat pe: 25-05-2013
(0)

Ingrediente

1 1/2kg sepie
4 linguri rosii bucatele, in conserva
250g mazare, fiarta
1 ceapa
3 sau 4 catei de usturoi
2 linguri capperi
1 pahar vin sec
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare

Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat.
Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi.

Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile.
Si la urma paharul de vin.

Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea.
Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute.

Pofta buna!
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)