Se scoate tonul din conserva si se pune la scurs pe un servet absorbant de bucatarie. Dupa ce s-a scurs de ulei, se rupe cu furculita. Intr-o farfurie adinca se amesteca tonul cu smintina, ceapa rosie taiata marunt, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Se taie chifla in doua si pe fiecare parte se pune din compozitia de ton, se niveleaza usor cu furculita si deasupra se pun feliile de rosii si mozzarella. Se incinge cuptorul la " grill" (200*c-400*f). Se pun jumatatile de chifla pe o foaie de aluminium si se baga in cuptor pentru 5-7 minute sau pina cind se formeaza o usoara crusta deasupra.
Pofta Buna!
* Este foarte gustos si usor de pregatit!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii