Calamarii se curata, se spala si se taie de cca 2cm grosime. Dupa se dau prin faina sau se pune faina peste ei si se prajesc in ulei de masline incins. Se prajesc pe o parte si pe alta.
Pana se prajesc calamarii, bagheta se taie in 3 bucati. Fiecare bucata se taie intr-o parte, pentru a intra calamarii prajiti.
Dupa ce calamarii sunt prajiti, se scot din ulei si se pun intre bucatile de bagheta.
Se pot servi cu maioneza. Se servesc imediat.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste dementiala salata aceasta cu rucola! As manca si nu m-as mai opri, dar trebuie sa las si la altii. Ieri am facut...
Salata de legume cu rucola si piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii