Aspic de Chiscar

Postat pe: 19-02-2013
(1)

Ingrediente

ceapa 2
morcov 1 mare
telina
patrunjel verde
ardei gras rosu 1 buc
sare
chiscari
6 buc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Alegem un vas de pana in 4litri in care punem toate legumele intregi la fiert cam 45 min in 3 litri de apa. Dam afara legumele dupa ce au fiert iar din morcov facem rondele, iar din ardei taiem fasii lungi si inguste. Supa ce a rezultat este pusa din nou la foc si punem si pestele care este foarte gelatinos, peste care a fost taiat in 4 fiecare bucata.

Fierberea are loc timp de pana in 25 de min dupa care dam vasul deoparte la racit. In castronase mici asezam 2-3 buc de chiscar, 2-3 rondele de morcov, o fasie de ardei si cateva frunze de patrunjel. Adaugam supa obtinuta sa cuprindabucatile de chiscar, si le asezam in frigider 6 ore sa se prinda
Se serveste ca un antreu rece cu o palinca de cea mai tare alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aspic de Chiscar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  19.02.2013 11:08:47

Trebuie sa gatiti asa ceva sau macar atunci cand viata va ofera o asa ocazie sa nu o ratati

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aspic de Chiscar