Ingrediente

2 vinete
1 ceapa tocata
1 catel usturoi taiat fin
2 rosii decojite date pe razatoare
putin ulei de masline
aprox 250 g branzeturi (eu am folosit telemea oi, capra si urda dulce) rase
2 oua
condimente (herbes de Provence) sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Vinetele se taie pe lung, se scobesc si se sareaza (pe interior). Miezul se taie marunt si se pune la calit impreuna cu celelalte legume. Dupa ce se reduce zeama, se adauga condimentele si se lasa la rece.
Branza se amesteca cu ouale si se adauga la legumele calite.

Jumatatile de vinete se umplu cu pasta obtinuta, se presara cu parmezan ras si se dau la cuptor. Cand se rumeneste e semn ca e gata. Fiica-mea mi-a zis sa imprim si mirosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete Umplute