Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si i-am facut o vizita! Am cules vinetele, rosiile si usturoiul apoi, ajunsa acasa, am intrat in bucatarie ... Repede, pentru ca legumele sa fie proaspete si pline de savoare.
Asadar:
pasul 1: Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
pasul 2: Condimentezi vinetele cu sare si piper.
pasul 3: Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.
pasul 4: Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.
pasul 5: Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosiile spalate si taiate in sferturi, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.
pasul 6: Servesti totul imediat alaturi de familie, cu multa dragoste.
Aceste "Vinete-evantai" sunt delicioase si trebuie servite imediat. Daca vrei si iti place mancarea condimentata, mai poti adauga piper rosu proaspat macinat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa Aceasta prajiturica am facut-o combinand cam ce aveam prin frigider. Ciresele trebuiau consumate asa ca m-am...
Prajitura cu cirese si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii