Umplutura din Spanac Pentru Pateuri, Coltunasi, Etc.

Postat pe: 26-07-2011
(0)

Ingrediente

1 kg spanac
1 galbenus de la ou fiert tare
1 galbenus crud
sare
piper
faina (1- 2 linguri)
1- 2 linguri unt
50- 100 g cascaval ras sau branza de oi (capra)

Mod de preparare

Spalati bine spanacul, frunza de frunza. Puneti pe foc mai multa apa cu sare si cand clocoteste adaugati spanacul scurs. Luati de pe foc, acoperiti imediat vasul si lasati spanacul la infuzat, 3-5 min. Treceti sub un jet de apa rece, scurgeti si pasati.

In felul acesta, spanacul se va inmuia destul, ramane verde frumos, usor crocant si ce este mai important, nu-si pierde in apa constituentii.

Inglobati galbenusul crud, pe cel fiert si zdrobit, faina si caliti compozitia in putin unt incins, amestecand continuu, pana scade toata apa si amestecul s-a ingrosat putin. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Lasati la racit, apoi inglobati cascavalul ras sau branza.

Folositi ca umplutura pentru coltunasi, pateuri, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Umplutura din Spanac Pentru Pateuri, Coltunasi, Etc." nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Umplutura din Spanac Pentru Pateuri, Coltunasi, Etc.