Sparanghel Milanez (cu Ou)

Postat pe: 24-02-2014
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru 2 portii:
cca 12-14 fire de sparanghel
2 oua
parmezan ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Sparanghelul se curata, se rupe/taie partea lemnoasa a fiecarui fir si apoi daca este nevoie (caci daca este foarte fraged nu este nevoie) se curata usor cu un cutit prin razuire partea externa. Nu exagerati caci gustul dar si mare parte dintre " calitatile" sparanghelului se gasesc exact in aceasta coaja externa.

Taiati cit de cit de aceeasi lungime firele (partea in exces o folositi la alta retata) si le fierbeti in oala speciala in care stau in vertical sau legate in asa fel incit virfurile sa nu fie scufundate in apa, ele fiind foarte fragede se vor coace la aburii apei in care se fierbe restul firelor.

Prajiti ouale ochiuri in unt.

Asezati pe fiecare farfurie cite 6-7 fire de sparanghel (traditional asta este numarul pentru fiecare portie). Si deasupra varsati putin (dar foarte putin) unt topit, apoi oul ochi si parmezan ras (dupa cum va place mai mult sau mai putin).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sparanghel Milanez (cu Ou)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sparanghel Milanez (cu Ou)