Se fierb cartofii in coaja, se lasa putin la racit dupa care se curata.
Se taie dupa preferinta rondele sau cubulete.
Intr o craticioara se pune uleiul ceapa si otetul pe foc se adauga zaharul si sare dupa gust. Se lasa pana se lasa pe foc pana se inmoaie ceapa.
Ouale se taie si ele bucati se adauga la cartofi la fel si gogosarul murat si cimbrul.
Ceapa se pune calda peste cartofi se invarte incet sa nu zdrobim cartofi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAm tot stat in cumpana daca sa-l fac sau nu...mai ales ca si eu ca si Timea, de la care am preluat reteta nu-mi place sa fac...
DobosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii