Pleurotus cu Sos de Gorgonzola

Postat pe: 18-01-2015
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
500 g ciuperci pleurotus, feliate
½ morcov taiat bucatele fine
1 lingura unt
1-2 linguri ulei
200 ml lapte
100 g branza cu mucegai
3-4 linguri parmezan ras (optional)
sare
piper proaspat macinat
patrunjel verde, tocat marunt (pentru servit)

Mod de preparare

Caliti in untul si uleiul incins picioarele ciupercilor tocate marunt impreuna cu morcovul, pana se inmoaie.

Adaugati ciupercile, taiate felii groase de un deget si caliti in continuare inca 5-7 min sau pana ce sunt facute. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Separat, incalziti laptele si adaugati branza taiata cubulete si parmezanul (optional).

Lasati sa fiarba cca 5 min sau pana ce branza este topita si sosul s-a ingrosat putin, amestecand continuu.

Turnati sosul peste ciuperci si lasati pe foc mic inca 2-3 min, cat sa se omogenizeze si sa se imprieteneasca aromele.

Serviti cat este cald, simplu sau ca garnitura, presarat cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pleurotus cu Sos de Gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pleurotus cu Sos de Gorgonzola