Pilaf cu Dovleac sau Risotto Con la Zuccca

Postat pe: 12-01-2013
(0)

Ingrediente

2 cani orez
1 cana dovleac ras
o bucatica unt
jumatate pahar vin alb sau vin spumos
supa de zarzavat
sare
piper
ulei de masline cateva linguri
o jumatate ceapa
parmezan optional
unt cat o nuca

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Eu l-am servit langa pui la cuptor: wink: . Se pune untul impreuna cu uleiul intr-o cratita dupa care se adauga ceapa taiata marunt se caleste un pic si se adauga orezul se caleste si el pana absoarbe tot lichidul din cratita si se pune vinul.

Dupa ce sa evaporat alcoolul din vin se pune dovleacul se lasa la fiert impreuna si se completeaza din cand in cand dupa nevoie cu supa de zarzavat.

Eu am folosit apa calda si un pic de knorr se mesteca mai des cand este gata se pune o bucatica de untcat o nuca se mesteca, untul il face cremos si parmezan cui ii place. Se pune sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pilaf cu Dovleac sau Risotto Con la Zuccca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pilaf cu Dovleac sau Risotto Con la Zuccca