Piept de Pui la Gratar cu Tarhon

Postat pe: 18-11-2014
(0)

Ingrediente

Pt garnitura:
1 kg ciuperci
1 ceapa mare
3 morcovi
2 rosii
1 legatura de marar
piper
sare
ulei de masline
smantana
Altele:
Un piept de pui
sare
piper
piper boabe
tarhon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Ciupercile se curata, se spala si se taie nu foarte marunt. Ceapa se caleste la foc potrivit, se adauga morcovii (pe care eu ii prefer mai crocanti, deci ii adaug mai spre final) si rosiile tocate cubulete. Cand sunt gata se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, iar la final se adauga mararul tocat marunt.

Pieptul de pui se marineaza inainte de a fi pus pe gratar cu sare, piper boabe, usturoi zdrobit, tarhon (nu foarte mult pentru ca, utilizat in exces acesta da un gust amar mancarii) si ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie.

Ungeti fiecare bucata de pui cu ulei de masline, adaugati tarhonul si puneti totul peste celelate ingrediente intr-un castron adanc. Acoperiti cu o folie de plastic si lasati-l la frigider o jumatate de ora.

La final, adaugati doua linguri de smantana peste ciuperci, stropiti totul cu putin ulei de masline si presarati marar tocat pe deasupra.

Este o reteta perfecta pentru cina, foarte usoara si sanatoasa!

Pofta buna! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui la Gratar cu Tarhon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui la Gratar cu Tarhon