Se taie cubulete mici toate legumele.
Se taie marunt usturoiul si se pune intr-o cratita in care am pus o cescuta mica cu ulei de masline, peste se adauga morcovul si se lasa la foc mic sa se innabuse putin, se adauga apoi dovleceii si ardeiul, adaugand foarte putina apa calda si se lasa la foc mic sa se inmoaie toate.
Se adauga sare si piper dupa gust, se fierb pastele, se scurg si se amesteca cu legumele sotate,
Se servesc calde sau reci cu branza rasa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si maslineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii