Ingrediente

1kg de pastai galbene
2 catei de usturoi
1 legatura de marar
1 lingurita de unt
300g de smantana groasa (se poate face si cu lichida)
1 lingurita de vegeta
sare
piper

Mod de preparare

Fierbem pastaile curatate si rupte in bucati mai micute in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin unt, se adauga vegeta, usturoiul maruntit si se asezoneaza.

Amestecam cu o lingura de lemn sa nu se prinda de tigaie (nu foarte mult, ele sunt tare fragede si incep sa se sfarame) si varsam deasupra smantana. Lasam cam 3-4 minute pe foc dupa care adaugam mararul.

Servim calde cu mamaliguta sau paine proaspata. Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pastai cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pastai cu Smantana