Se taie dovleceii il lung felii subtiri, care se dau prin faina amestecata cu pesmet si apoi prin ou batut amestecat cu lapte, si se prajesc in ulei.
Se scot pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces. Dupa care se aseaza intr-o tava un strat de dovlecei, unul de mozzarella si putin parmezan + foi de busuioc, se repeta aceeasi operatie pt stratul urmator, dar punand dovleceii in sens invers si tot asa pana cand terminam dovleceii sau dupa placere cate straturi vrem sa facem.
Deasupra se presara parmezan mai mult eu am pus si mozzarella. Se da la cuptor pt 30 min. Se lasa sa se raceasca 10 min inainte sa o taiem.
Delicioasa, e mai buna decat cea de vinete, dupa gustul meu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vazut pe site acest gen de pizza si m-a incantat in special blatul unde se imbina malaiul cu faina.
Pizza CalzoneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii