Va recomand o reteta rapida si gustoasa, din bame, o leguma putin utilizata in bucataria noastra desi are un important aport nutritiv si un gust specific.
Punem bamele la fiert intr-o oala cu apa (apa doar cat sa acopere bamele) si 2 lingurite de sare si le fierbem la temperatura medie timp de 15 de minute.
Taiem ceapa fideluta si usturoiul in bucatele mici si le punem la sotat (5-7 minute la tempesaruta medie) cu o ceasca de ulei (ideal este cel preset la rece.
Adaugam ardeii capia taiati ronele subtiri si continuam sotarea inca 5 minute.
Apoi adaugam morcovii rasi pe razatoarea fina si rosiile taiete bucati si mai sotam timp de 5 minute.
Turnam bamele cu zeama in care au fiert peste legumele sotate, adaugam patrunjelul si ccontinuam fierberea inca 5 minute.
Este o reteta rapida si gustoasa.
Va doresc Pofta Buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)
Cheesecake cu pereCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii