Ingrediente

450g legume (ex: cartofi dulci, vinete, zucchini, dovleac, ceapa, rosii) 3 linguri ulei vegetal
½ lingurita usturoi
Sare si piper
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Spalati si uscati legumele. Taiati-le in bucati de aproximativ 1x5 cm. Intr-un vas cu capac, amestecati uleiul cu usturoiul, sarea si piperul. Adaugati feliile de legume si puneti capacul. Amestecati legumele bine.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Aranjati legumele direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si lasati-le la 20-25 minute.
Puteti frige legumele in acelasi timp cu carnea. Puneti-le direct pe polita, alaturi de carne.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Legume Fripte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Legume Fripte