Intr-o olita punem ulei de masline si tragem legumele taiate nu foarte marunt. Varsam rosiile in bulion maruntite si sucul de rosii peste legume, dizolvam vegeta in cana de apa calduta si o adaugam sosului.
Lasam sa fiarba pana cand legumele sunt aproape fierte. Saram piperam dupa gust.
Luam doua, trei polonice de sos si le varsam in tava pregatita pentru lasagne, asezam foile de lasagne, acoperim cu legume si sos, iar foile si iar legumele, terminand cu un rand de foi.
Pregatim un sos bechamel din unt, lapte si faina. Asezam bechamelul peste foile de lasagne, continuam cu feliile de branza si cu branza rasa.
Dam la cuptorul incins cam inca 20-30 de minute.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-o zi, ma uitam la emisiunea Neatza si am vazut aceasta reteta pregatita de Vladutz! M-a incantat foarte mult cum a...
Piept de pui cu gogosari in sosCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii